Politica privind Returnarea Produselor conform Regulamentărilor în Vigoare

Dacă alegeți să returnați produsele comandate online, aceasta se face în acord cu prevederile OUG 34/2014. Aveți posibilitatea de a informa comerciantul prin intermediu scris că doriți să anulați achiziția, fără a suporta costuri suplimentare și fără a preciza un motiv anume, într-o perioadă de 15 zile de la momentul la care ați primit produsul sau, în situația serviciilor, după semnarea contractului. Produsele trebuie expediate înapoi în maximum 15 zile de la decizia de a întrerupe contractul.

Vom returna suma achitată cât mai repede după ce primim produsul înapoi.
Teste Antidrog Saliva si Urina | Rezultat in 3-5 Min
Notă: Costurile de transport nu sunt restituibile.

Dacă doriți să returnați un produs, puteți proceda astfel:

1. Ne puteți contacta la numărul 0737 336 499 sau ne puteți trimite un email la adresa: contact@teste-anti-droguri.ro, de Luni până Vineri, în intervalul orar 09:00-17:00.

2. Asigurați-vă că produsele sunt ambalate corespunzător, utilizând o folie sau o cutie suplimentară, pentru a evita ca firmele de curierat să lipească etichete direct pe ambalajul produselor. Produsele care nu sunt ambalate adecvat vor fi respinse la retur.

3. Trimiteți coletul folosind un serviciu de curierat de încredere (precum Fan Courier, Urgent Cargus etc.) la următoarea adresă: Str. Nicolae Grigorescu 36, Dumbravita, Timis, contact 0737 336 499.
Teste Antidrog Saliva si Urina | Rezultat in 3-5 Min
Conform O.G 130/2000, Cap.II, Art.7 (1), cheltuielile de returnare sunt suportate de către dumneavoastră. Vom rambursa suma totală pe care ați achitat-o în momentul plasării comenzii.
Suma de bani va fi rambursată într-un cont IBAN în termenul legal de maximum 15 zile de la data la care am primit produsele returnate.

Dacă doriți să schimbati un produs

Dacă aveți intenția de a înlocui un produs cu un altul disponibil pe site-ul teste-anti-droguri.ro, trebuie să ne expediezi articolul pe care vrei să îl înlocuiți, fiind ambalat în aceeași manieră în care l-ați primit (costul de transport este suportat de către dvs.), alături de toate ambalajele sale originale, urmând indicațiile menționate anterior (referitoare la procedura de retur). Odată primit și inspectat de echipa noastră, vă vom trimite produsul solicitat.

Pentru orice nelamuriri, va rugam sa ne contactati:

Teste Antidrog Saliva si Urina | Rezultat in 3-5 Min
contact@teste-antidroguri.ro
No products in the cart.