Test de saliva de detectare a 6 tipuri de substante ToxWipe fabricat in SUA

Designul revoluționar al ToxWipe™-Oral integrează colectarea și testarea mostrelor într-un singur dispozitiv ușor de utilizat. Tehnologia patentată Oranoxis permite obținerea rezultatelor în 3-5 minute. ToxWipe™-Oral este ideal în special pentru teste efectuate oriunde, acasa, la locul de munca și chiar pe marginea drumului.

Stock availability does not exist this product.

Tip de substanta detectata

BENZODIAZEPINE, CANNABIS / MARIJUANA, COCAINA, MDMA, METAMFETAMINA, OPIACEE – HEROINA, OXICODONA

Producator

Oranoxis

Tara de fabricatie

SUA

Certificari

CE, FDA

Acuratete

99%

Timp rezultat

5 minute

Designul revoluționar al ToxWipe™-Oral integrează colectarea și testarea mostrelor într-un singur dispozitiv ușor de utilizat. Tehnologia patentată Oranoxis permite obținerea rezultatelor în 3-5 minute. ToxWipe™-Oral este ideal în special pentru teste efectuate la fața locului și pe marginea drumului.

Design All In One
Colectați saliva și citiți rezultatele de pe același dispozitiv. Ușor de utilizat și fără necesitatea de a agita, stoarce sau apăsa. ToxWipe™ va oferi rezultate fiabile fără a trebui să asamblați bucăți complexe sau să aveți restricții de poziționare.

Indicator de Suficiență a Mostrei

Eliminați incertitudinea în ceea ce privește colectarea suficientă a salivei și necesitatea de a repeta pașii de colectare a salivei. Indicatorul albastru de suficiență a mostrei va permite utilizatorului să știe când există suficientă salivă pentru a obține rezultate precise.

Oranoxis™ este un producator american de dispozitive medicale inregistrat la FDA si este certificat ISO 13485:2016 de catre NSF International.

Oranoxis se conformam cu Practicile curente de Buna Fabricatie (cGMP)/Regulamentul Sistemului de Calitate (QSR). Toate produsele sunt fabricate in SUA si aprobate CE ca dovada a conformitatii calitatii cu Directiva Europeana IVD 98/79/EC. In plus, dispozitivul de colectare a probelor de fluid oral este compus din materiale de calitate medicala care sunt „General Recunoscute ca Fiind Sigure” (GRAS) de catre Administratia Alimentelor si Medicamentelor (FDA).

Oranoxis™ este angajat in a oferi produse si servicii de inalta calitate. Sistemul Oranoxis de management al calitatii impune practici stricte de control si asigurare a calitatii pentru a garanta calitatea exceptionala a produselor si serviciilor oferite.

 

Tip de substanta detectata

BENZODIAZEPINE, CANNABIS / MARIJUANA, COCAINA, MDMA, METAMFETAMINA, OPIACEE – HEROINA, OXICODONA

Producator

Oranoxis

Tara de fabricatie

SUA

Certificari

CE, FDA

Acuratete

99%

Timp rezultat

5 minute

No products in the cart.