Test de urina de detectare a 12 tipuri de droguri cu recipient de colectare fabricat in Germania

Timp rezultat

5 minute

Acuratete

99%

Producator

nal von minden

Tara de fabricatie

Germania

Tip de substanta detectata

Amphetamine, Antidepresivele triciclice, BENZODIAZEPINE, Buprenorphina, CANNABIS / MARIJUANA, COCAINA, Fentanyl, MDMA, METADONA, METAMFETAMINA, OPIACEE – HEROINA, Tramadol

lei150.00

Corpul metabolizează medicamentele prin intermediul ficatului. Le transformă în metabolite pentru a putea fi eliminate. Funcția de eliminare din organism este exercitată de rinichi, deși eliminarea se realizează și prin transpirație și fecale. De aceea, pentru a detecta consumul lor, se efectuează o analiză de urină.

Cu un nivel de fiabilitate de peste 99%, puteți detecta până la 19 tipuri de droguri comune cu ajutorul acestor teste. Acest format inovator are propriul său recipient sterilizat cu cronometru și termometru pentru conservarea și validarea optimă a probei.

Timpul în care un medicament rămâne în corp și poate fi detectat poate varia în funcție de substanța consumată, vârsta persoanei, depozitarea de grăsime sau metabolismul. În mod specific, amfetaminele și cocaina rămân în corp timp de până la 4 zile, în timp ce cannabisul poate fi detectat până la 30 de zile după consum.

Avantajele acestui sistem rezidă în principal în separarea dintre camera de eșantionare și camera de testare. Acest lucru permite prelevarea și testarea separată, atât din punct de vedere temporal, cât și locațional. Procedura de testare începe numai atunci când cheia integrată în capac este îndepărtată, reintrodusă pe latura paharului și rotită la 90 de grade. Cu un capac înșurubat sigur, eșantionul poate fi trimis direct unui laborator în cazul unor rezultate pozitive.

Analiza de urină ne permite să detectăm cele mai consumate medicamente în societatea noastră astăzi. Acestea includ: cocaina, cannabisul, opiaceele și amfetaminele.

Este capabil să detecteze prezența și combinațiile următoarelor substanțe, cu limitele indicate mai jos:

Amphetamine (AMP) 1000 ng/mL
Buprenorphine (BUP) 10 ng/mL
Benzodiazepines (BZD) 300 ng/mL
Cocaine (COC) 300 ng/mL
Fentanyl (FYL) 10 µg/mL
Ecstasy (MDMA) 500 ng/mL
Methamphetamine (MET) 1000 ng/mL
Morphine/Opiate (MOR/OPI) 300 ng/mL
Methadone (MTD) 300 ng/mL
Tricyclic Antidepressants (TCA) 1000 ng/mL
Tramadol (TML) 100 ng/mL
Cannabinoids (THC) 25 ng/mL

Timp rezultat

5 minute

Acuratete

99%

Producator

nal von minden

Tara de fabricatie

Germania

Tip de substanta detectata

Amphetamine, Antidepresivele triciclice, BENZODIAZEPINE, Buprenorphina, CANNABIS / MARIJUANA, COCAINA, Fentanyl, MDMA, METADONA, METAMFETAMINA, OPIACEE – HEROINA, Tramadol

Instructiuni de utilizare

Continutul pachetului

Rezultate in 5 minute

PACHET

Fiecre pachet nal von minden:
Paharul de testare insotit de cheita de etansare si indicatorul de temperatura

Cum sa folosesti testul nan von minden

test-de-urina-de-detectare-a-12-tipuri-de-droguri-cu-recipient-cronometru-si-termometru-fabricat-in-germania-3

Pasul 1: Scoateti testul din folie

Untitled-16

Pasul 2: Puneti proba de urina in paharul de testare
Inchideti capacul
Verifica sa fie etans.

Untitled-1

Pasul 3: Intrpduceti cheia
Introduceti cheia în orificiul destinat acestui scop (vezi ilustrația).
Roteti cheia 180° în sensul acelor de ceasornic
Porniti imediat cronometrul.

Verificati banda de temperatura a etichetei
Verificati banda de temperatura a etichetei la 2-4 minute dupa colectarea probei. O culoare verde va aparea pentru a indica temperatura probei de urina. Intervalul corect pentru o proba neadulterata este de 32-38 °C (90-100 °F).

Untitled-15

Pasul 3: Cititi rezultatele testelor dupa 5 minute
Câmpul de reacție conține o regiune pentru linia de test (T) pentru drogurile care trebuie detectate, precum și o regiune pentru linia de control (C).

Negativ: A fost analizată o probă de urină fără droguri sau o probă de urină cu conținut de droguri sub limita de detecție (cut-off) a testului. O linie de test apare în regiunea liniei de test (T) sau, în cazul unui dispozitiv de test multiplu, toate liniile apar lângă abrevierile parametrilor respectivi

Pozitiv: Nu apare nicio linie în regiunea liniei de test (T). În cazul consumului mixt de droguri, mai multe linii de test pot lipsi în dispozitivul de test multiplu.

Invalid: Nu apare nicio linie de control în regiunea liniei de control (C). Rezultatul testului ar trebui să fie ignorat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Leave A Review

Your rating *

FABRICAT IN GERMANIA
No products in the cart.